DružinaRevirjiRibolovTekmovanjaObjave
Objava

60 let ribiške družine

05. sep 2015 | druzina, predstavitev, zgodovina, postani clan

Letos mineva 60 let od ustanovitve ribiške družine Šempeter. Ob okrogli obletnici smo pripravljamo dan odprtih vrat, kulturni dogodek s podelitvijo priznanj in družabno srečanje. Hvala vsem sponzorjem, podpornikom in članom, ki ste prireditev omogočili.

V soboto, 5. septembra smo se Šempeterski ribiči ob 15:00 zbrali na kulturni prireditvi ob 60. letnici ribiške družine Šempeter. Isti dan so mlajši člani sodelovali na maratonu Celje - Logarska dolina in skupaj s kolegi drugih ribiških družin ob Savinji skušali javnost opozoriti na težave in tegobe, ki si jih delimo.

Pred glavno prireditvijo so se ribiči pomerili tudi na tekmi v ribolovu s plovcem ob 60-letnici ribiške družine Šempeter. 

Na prireditvi so predsedniki ribiške družine Šempeter, zveze ribiških družin Celje in ribiške zveze Slovenije podelili priznanja zaslužnim članom. Številčni udeležbi domačih članov so se pridružili tudi predsedniki in povabljenci drugih ribiških družin in povabljeni gostje sponzorjev, občin in sorodnih društev iz okolice.

Hvala vsem za udeležbo in lepo vzdušje.

Več o prireditvi in aktivnostih najdete na naslovu
http://www.rd-sempeter.si/druzina/sestdesetlet


Spock.si
Prijava krivolova, onesnaženja, pogina... 031.316.934